Fanshop Borussia Dortmund

Fanshop BVB bij het stadion

In de stad Dortmund zijn een aantal fan shops te vinden waar je alle denkbare attributen van Borussia Dortmund kunt kopen. De meest bekende en niet te missen locatie is de BVB-FanWelt
(Strobelallee 54) welke zich aan het Signal Iduna Park stadion bevindt. Hier kan je gemakkelijk net voordat de wedstrijd van start gaat nog even een shirt of sjaal kopen. Wel is de kans groot dat je hier even in de rij moet staan, omdat hier natuurlijk heel veel mensen interesse in hebben.

Fanshop Borussia Dortmund in de stad

Uiteraard zijn er ook fan shops in het centrum van Dortmund te vinden. Wanneer je voor de wedstrijd in het stadscentrum bent, kan je hier dus gemakkelijk even langs gaan. In het centrum bevinden zich 3 shops. De Krone (Markt 10-14), de Thier Galerie (Westenhellweg 102) en de Königswall (Köningswall 22). Vanuit het centrum wandel je in zo’n 10 minuten wandelen naar één van deze shops. Vrijwel alles wat met Borussia Dortmund te maken heeft kan je hier kopen. De meeste shops zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 uur ’s ochtends tot 18:00 uur ’s avonds. Als je sowieso iets van Borussia Dortmund wilt kopen, dan kan dit natuurlijk ook in de online webshop van BVB.