Restaurants Dortmund

Lekkere restaurants in de stad Dortmund

Dortmund is niet één van de grootste steden van Duitsland. Ondanks dat beschikt de stad toch over een aantal hele goede restaurants. Wanneer je een voetbalweekend in Dortmund verblijft is het handig om te weten waar je lekker kunt eten. Hieronder staan enkele restaurants in Dortmund vermeld die ons zeer goed bevielen.

Pfefferkorn Dortmund is een goed restaurant en ligt in het centrum van Dortmund. Dit restaurant is te vinden naast het bekende Novum Unique Hotel.

Hoher Wall 38 44137 Dortmund
https://dortmund.pfefferkorn-restaurants.de/

Ciccio’s is een heel goed Italiaans restaurant met heerlijke pasta’s en pizza’s. Dit restaurant ligt op 10 minuten lopen van het Signal Iduna Park.

Lindamannstraße 77 44137 Dortmund
https://ciccios.de/

Brauhaus Wenkers is een typisch Duits restaurant/café gelegen midden in het centrum van Dortmund. Het restaurant heeft veel goede referenties. Wanneer Borussia Dortmund thuis speelt is dit een supportershonk voor de Borussia Dortmund supporters.

Betenstraße 1 44137 Dortmund
https://wenkers.de/

Hövels Hausbrauerei is een leuk restaurant direct naast het winkelcentrum midden in Dortmund. Als het weer goed is kun je lekker buiten zitten op het terras. Het restaurant heeft een simpele kaart zoals vaak in een Brauhaus, maar het eten is lekker en de borden zijn goed gevuld.

Hoher Wall 5-7 44137 Dortmund
https://www.hoevels-hausbrauerei.de/

L’Osteria is een gezellig Italiaans restaurant net aan de rand van het centrum van Dortmund. Het restaurant staat bekend om zijn grote pizza’s.

Friedenplatz 8 44137 Dortmund
https://losteria.net/de/