Tickets Borussia Dortmund

Hoe kom ik aan kaarten Borussia Dortmund?

Meer dan 95% van de supporters bij een thuiswedstrijd van Borussia Dortmund is seizoenskaarthouder. Gevolg hiervan is dat bijna alle thuiswedstrijden van Borussia Dortmund binnen enkele minuten al zijn uitverkocht. Wil je zelf kaarten kopen voor Borussia Dortmund dan dien je goed de start van de verkoop in de gaten te houden en moet je desbetreffende dag al vroeg klaar zitten om in te bellen bij de club. 9 van de 10 keer zul je niet door de verkoop heen komen waardoor het direct kopen van voetbaltickets Borussia Dortmund veelal onmogelijk is. Het kan dus heel goed zo zijn dat je er zelf niet uitkomt met het kopen van tickets Borussia Dortmund. Gelukkig zijn er verschillende partijen die je hierbij kunnen helpen.

Betrouwbare tickets Borussia Dortmund

In Nederland zijn er niet heel veel partijen die losse voetbaltickets aanbieden voor clubs uit de Duitse Bundesliga.

  • VoetbalreizenXL
  • VoetbalticketXpert

Bij VoetbalreizenXL is het mogelijk om kaarten te bemachtigen op basis van een offerte. Wanneer je een wedstrijd op het oog hebt kun je bij hen een offerte aanvragen en ontvang je binnen één werkdag een voorstel op basis van de door jouw opgegeven wensen. Als je je in hun voorstel kunt vinden dan kun je deze accepteren en zullen zij een week voor aanvang van de wedstrijd de door jouw bestelde tickets opsturen. Na het accepteren van een offerte ontvang je dan een factuur die je via de populaire betaalmethoden als iDeal, creditcard etc. kunt betalen. Het mooie van een ticketbureau als VoetbalreizenXL is dat zij de Nederlandse taal spreken en heel persoonlijk te werk gaan. Je kunt ze ook altijd bellen wanneer je vragen hebt over het kopen van tickets Borussia Dortmund.

Tickets Borussia Dortmund van VoetbalreizenXL

VoetbalticketXpert is een Nederlandse webshop waar je direct voetbaltickets kunt bestellen voor thuiswedstrijden voor bijna alle clubs uit de Duitse Bundesliga. Ook tickets Borussia Dortmund worden hier aangeboden. Overigens worden hier enkel tickets aangeboden voor de korte zijde in het stadion. Heb je specifieke wensen, bijvoorbeeld zitplaatsen aan de lange zijde van het veld of zitplaatsen op de Gelbe Wande dan kun je ook hier een offerte aanvragen. Mocht je direct tickets op de korte zijde Borussia Dortmund willen bestellen dan is dat goed mogelijk in deze webshop.

Direct tickets Borussia Dortmund kopen bij VoetbalticketXpert

Kaarten Kohlenpottderby

De belangrijkste wedstrijd van het seizoen is de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Schalke 04. Deze topwedstrijd staat bij het grote voetbalpubliek ook wel bekend als de Kohlenpottderby genoemd. Tickets voor deze derby zijn nadat de verkoop gestart is binnen enkele minuten compleet uitverkocht en zijn daarna enkel via verschillende ticketbureaus (wederverkopers van voetbaltickets) verkrijgbaar. Doordat Schalke 04 in 2021 degradeerde naar de 2. Bundesliga wordt de Kohlenpottderby momenteel helaas niet meer gespeeld.